Spletni dnevnik
ccpcreations.com v2
LANGUAGE


SEKCIJE
Vse
Android Development
J2ME aplikacije
Kdo sem
Moje skladbe
Moji programi
Nasveti za Javo
Projekti
Triki in namigi
Varnostna politika - Privacy Policy
Zanimivosti


ISKANJE


BLOGI
bohak.si
zelenik.net


POVEZAVE
Mozilla Firefox
Android


ČLANKI PRED LETOM DNI
Datum: 09. oktober 2010
Video Live Wallpaper 0.83b for Android


OCENE OGLEDANIH FILMOV
Avatar 5
Star Trek 4.5
(500) Days of Summer 4.5
Moon 4
2012 3


ZADNJI ODGOVORI
From: Matic
Re: Kako do izbrisanih dat
From: Filip
Re: Video Live Wallpaper 0
From: okokkji

From: hideo
Re: WiimoteController 0.3
From: Katarina



ZA SMETIŠČARJE!
hot.shortevn@juno.com
year.whiteqya@mail.com
multiply_likefde@mail.com
she-earthgnq@yahoo.com
reach-begindcs@yahoo.com


Blog zamrznjen -- Blog Frozen

Ta spletni dnevnik je zamrznjen. To pomeni, da ne bo več prejemal novih prispevkov in komentarjev. Kmalu bo tudi arhiviran in s tem prestavljen na trajnejše mesto. Temu sporočilu sledi običajna vsebina spletnega dnevnika.

Hvala za razumevanje.
This blog has been frozen. This means it will no longer accept new posts and comments. It will soon be archived and moved to a more permanent location. Below this message you can find the blog's usual contents.

Thank you for your understanding.
Vozni red vlakov za mobilnike

Nocoj objavljam novo storitev, ki jo nudi moj spletni dnevnik. Na naslovu
lahko dostopate do dnevnega voznega reda Slovenskih Železnic. Storitev je bila narejena posebej za GSM-e, s čimer imate mobilni dostop (z minimalno preneseno količino podatkov) do voznega reda in do informacij o zamudah iz uradnih strani Slovenskih železnic d.o.o.

Uporaba storitve je otročje lahka. V ustrezna okenca obrazca vpišete vašo vstopno in izstopno postajo (lahko tudi vmesno (Via) postajo) in izberite gumb Vlaki danes. Prikažejo se vam vsi vlaki na današnji dan v izbrani relaciji. Takšna povezava prikazuje vozni red vedno na trenutni datum, torej lahko napravite zaznamek in vsak dan hitro dostopate do svoje najljubše relacije. Imena krajev lahko vpisujete brez šumnikov (t.j. Č, Š in Ž).

Podatki, ki jih vidite na strani z voznim redom, so:

Če vpišete nek datum v obliki DD-MM-LLLL in izberete gumb Vlaki na ta datum, se bo prikazal vozni red izbrane relacije, ki bo/je bil na vpisan datum.

Storitev deluje v spletnih brskalnikih na računalniku, ter v vseh novejših telefonih in v njihovih WAP brskalnikih, ki podpirajo XHTML 1.0. Preverjeno na SonyEriccssonu W800i/K750i smiley. Stran deluje tudi v brskalniku Opera, ki si ga lahko za vaš mobilnik snamete iz naslova http://www.operamini.com/ (to stran lahko obiščete tudi z vašim mobilnikom). Prosim, da mi kot komentar na to temo ali na moj E-mail naslov poročate, kakšen mobilnik imate in če se stran vlak.ccpcreations.com na njem pravilno prikaže (oz. če se ne, kaj se prikaže).

Storitev je zaenkrat še v BETA fazi testiranja. To pomeni, da lahko ima še neodkrite napake. Če odkrijete napako med delovanjem, mi jo prosim sporočite na naslov, ki ga najdete na tej strani zgoraj pod logotipom C.C.P. Cre@ions. V poročilu navedite, za kakšno napako gre in čimbolj natančno navedite okoliščine napake (kaj ste napisali v okenca obrazca, katerega dne (v tednu) ste napako odkrili, kakšno je sporočilo). Z vašim poročilom o napaki mi boste pomagali izboljšati to storitev!

Vedite, da so informacije, ki jih pridobite s to storitvijo, le informativne narave (še bolj kot informacije na uradnih straneh Slovenskih železnic d.o.o). Niti Slovenske železnice d.o.o., niti C.C.P. Cre@ions ne prevzemata nikakršne odgovornosti za morebitno nastalo škodo pri uporabi informacij, pridobljenih s to storitvijo.
Zanimivosti - 26. januar 2008 @ 22:32 - Ogledov: 23585 - Komentarjev: 7
Komentarji
Re: Vozni red vlakov za mobilnike napisal Mato

Hvala smiley . Ko se bom od pondeljka do petka vozil z vlakom, mi bo prav prišlo, da je na tvoji strani smiley . No, vsaj lažji naslov je ...

28. januar 2008 @ 16:38
Re: Vozni red vlakov za mobilnike napisal vanja

smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley

11. april 2008 @ 16:33
Re: Vozni red vlakov za mobilnike napisal vanja

mislm d je ta stran kkr neki zto ker se dogaja to d se nć spo ne dogaja bed smiley bedni ste smiley tko d.... res ne morm vas već gledat kle k res najedate smiley fuck ya smiley ei neki vam morm še powedat! smiley jz sm pa smiley smiley woo jz sm pa zalublena haha smiley res je ljubezen neki lepga (no, razen če te razčara seveda), neki ljubečga haha sam a veste kwa? smiley ne bom vm powedala u kerga sm! zto k se bo to pol vidl ne ne bom pač smiley cau vanja/ šmex bye

11. april 2008 @ 16:39
Re: Vozni red vlakov za mobilnike napisal Andrej

Pohvalno!!!

20. april 2008 @ 00:19
Re: Vozni red vlakov za mobilnike napisal luna

Stran je zelo uporabna, še posebej zame, ker se veliko vozim z vlakom. smiley

28. marec 2009 @ 21:43
Re: Vozni red vlakov za mobilnike napisal marija

zanima me kdaj pelje vlak na relaciji kranj -jeseniceza petek8-6.11.2009

4. november 2009 @ 18:46
Re: Vozni red vlakov za mobilnike napisal Piki

@marija: http://vlak.ccpcreations.com/index.php?from=kranj&to=jesenice&via=&date=06.11.2009&when=Vlaki+na+ta+datum

5. november 2009 @ 10:52
Komentirajte ta vnos (registracija ni potrebna)
Tega vnosa žal ni dovoljeno komentirati.