Spletni dnevnik
ccpcreations.com v2
LANGUAGE


SEKCIJE
Vse
Android Development
J2ME aplikacije
Kdo sem
Moje skladbe
Moji programi
Nasveti za Javo
Projekti
Triki in namigi
Varnostna politika - Privacy Policy
Zanimivosti


ISKANJE


BLOGI
bohak.si
zelenik.net


POVEZAVE
Mozilla Firefox
Android


ČLANKI PRED LETOM DNI
Datum: 09. oktober 2010
Video Live Wallpaper 0.83b for Android


OCENE OGLEDANIH FILMOV
Avatar 5
Star Trek 4.5
(500) Days of Summer 4.5
Moon 4
2012 3


ZADNJI ODGOVORI
From: Matic
Re: Kako do izbrisanih dat
From: Filip
Re: Video Live Wallpaper 0
From: okokkji

From: hideo
Re: WiimoteController 0.3
From: Katarina



ZA SMETIŠČARJE!
brought-forcelus@netscape.com
general-foodszl@gmail.com
deep.anysof@mail.com
me-set@juno.com
death-duringdrb@gmail.com


Blog zamrznjen -- Blog Frozen

Ta spletni dnevnik je zamrznjen. To pomeni, da ne bo več prejemal novih prispevkov in komentarjev. Kmalu bo tudi arhiviran in s tem prestavljen na trajnejše mesto. Temu sporočilu sledi običajna vsebina spletnega dnevnika.

Hvala za razumevanje.
This blog has been frozen. This means it will no longer accept new posts and comments. It will soon be archived and moved to a more permanent location. Below this message you can find the blog's usual contents.

Thank you for your understanding.
Google Chrome

Google je poleg vsega, kar že ima, pred kratkim izdal še svojo različico spletnega brskalnika. Imenuje se Google Chrome. (Zaenkrat še) Beta različico lahko download-ate tukaj.

Moji prvi vtisi? Tukaj so...


Končna ocena: Google se je potrudil, ampak Chrome (še?) ima določene napake, ki preprečujejo, da bi ga (vsaj jaz) lahko mirno in produktivno uporabljal. Google: poskrbite vsaj za hroščke s flash-om in javascriptom ter poskrbite za manjšo porabo rama, pa bo Chrome takoj lepši v mojih očeh.

Za zdaj vam je oproščeno, glede na to, da izdelek še nosi oznako Beta (upam, da je ne bo tako dolgo, kot jo Google Mail).
- 3. september 2008 @ 00:59 - Ogledov: 8116 - Komentarjev: 8
Komentarji
Re: Google Chrome napisal Piki

Hah. Članek ima številko 666. Pa ravno ko je govora o takšnem gigantu, kot je Google.

Naključje? smiley

3. september 2008 @ 01:20
Re: Google Chrome napisal Jan

Ja mene so tudi zmotile malenkosti kot je namestitev, vendar drugače splošen vtis pa predvsem za voljo hitrosti in minimalizma pa sem dobil zelo dober. Tam ko si omenil flash videje, jaz nisem imel nobenih problemov z njimi, tudi preklaplanje v full screen in nazaj deluje pri meni brez problemov.
Nekateri stvari kot so recimo zapiranje programa ob zapiranju zadnjega zavihka mogoče niti ni tako slaba rešitev in ideja le navajeni nismo nanjo. Ko se bomo nanjo navadili nam bo mogče celo prednost.

Če bi sam sedaj nekako naredil letsvico bi Chrome uvrstil takoj za FF3 in nedvomno pred IE in Opero. Mogoče tudi zato ker je od vseh se mi zdi še najbolj podoben FF3 na katerega pa sem do sedaj najbolj navajen.

3. september 2008 @ 15:10
Re: Google Chrome napisal Mr|ce

Chrome še ni beta, kvečjemu v alfa stanju, poglej si verzijo. Google mail je še vedno beta, nikjer ne zasledim, da bi pisalo final. V bistvu vse kar je google izdal, je v beta stanju. Kar se tiče preizkusa Chroma, ga dajem na seznamu celo na čisto dno, me enostavno ni prepričal. Glede na vse odzive uporabnikov in preizkusa... Navajen na IE, je moja lestvica bistveno drugačna od tvoje, Jan.

IE, Opera, Safari, FF, Flock, Chrome.

3. september 2008 @ 18:54
Re: Google Chrome napisal Piki

Jan, se strinjam s tabo glede uvrstitve pred IE in za FF. O Operi in Safariju ne bi delal predsodkov, saj ju ne uporabljam.

S flash-om in s filmi pa očitno nimam problemov le jaz. Aja - pa Jave še ni. Ampak je res, da je beta. Saj to bo še prišlo.

Mr|ce - Chrome JE beta - tako piše tukaj. Je pa res, da na tej stopnji izgleda, kot alfa ali še kaj zgodnejšega.

3. september 2008 @ 20:06
Re: Google Chrome napisal Mr|ce

Čudna beta, hehe.

4. september 2008 @ 11:02
Re: Google Chrome napisal Mato

Meni je tud zelo dober smiley . In pred IE in za FF3 je čista resnica. Ko bo končna verzija zunaj utegne prekosit celo FF smiley

6. september 2008 @ 12:31
Re: Google Chrome napisal neni

sem si ga namestila, pa sem ga malo prej spet dol dala. v začetku se mi je zdel zelo hiter, pa to se mi fajn zdi, da ni preveč vsega na prvi strani. zdaj mi je pa štekal pri gledanju video postnetkov na 24 ur, kar zamrznil je za nekaj časa. in zdaj smo tam, kjer smo billi prej , na mozzili...

6. september 2008 @ 21:25
Re: Google Chrome napisal Piki

Neni, ja, to se dogaja (pre)velikemu številu ljudi. Dejstvo je, da je imel tudi WebKit (brskalnik, iz katerega Chrome izvira) te probleme.

Mimogrede, izšla je nova različica Google Chrome-a (0.2.149.29 (1798)), ampak ima še vedno probleme s Flash-om (vsaj pri meni).

7. september 2008 @ 11:39
Komentirajte ta vnos (registracija ni potrebna)
Tega vnosa žal ni dovoljeno komentirati.