Spletni dnevnik
ccpcreations.com v2
LANGUAGE


SEKCIJE
Vse
Android Development
J2ME aplikacije
Kdo sem
Moje skladbe
Moji programi
Nasveti za Javo
Projekti
Triki in namigi
Varnostna politika - Privacy Policy
Zanimivosti


ISKANJE


BLOGI
bohak.si
zelenik.net


POVEZAVE
Mozilla Firefox
Android


ČLANKI PRED LETOM DNI
Datum: 09. oktober 2010
Video Live Wallpaper 0.83b for Android


OCENE OGLEDANIH FILMOV
Avatar 5
Star Trek 4.5
(500) Days of Summer 4.5
Moon 4
2012 3


ZADNJI ODGOVORI
From: Matic
Re: Kako do izbrisanih dat
From: Filip
Re: Video Live Wallpaper 0
From: okokkji

From: hideo
Re: WiimoteController 0.3
From: Katarina



ZA SMETIŠČARJE!
stopboxzbt@yahoo.com
began-drawumq@mail.com
whole.eastbji@yahoo.com
dance.war@hotmail.com
boardaboveznu@hotmail.com


Blog zamrznjen -- Blog Frozen

Ta spletni dnevnik je zamrznjen. To pomeni, da ne bo več prejemal novih prispevkov in komentarjev. Kmalu bo tudi arhiviran in s tem prestavljen na trajnejše mesto. Temu sporočilu sledi običajna vsebina spletnega dnevnika.

Hvala za razumevanje.
This blog has been frozen. This means it will no longer accept new posts and comments. It will soon be archived and moved to a more permanent location. Below this message you can find the blog's usual contents.

Thank you for your understanding.
Živo ozadje z Mariom 0.94b za Android

Ta članek je na voljo tudi v angleščiniThis article is available in English


To je živo ozadje, v katerem mario igra naključno generirane sobe. Vsakih nekaj sekund se soba konča in se prične nova. Obstajajo tri teme za sobe: zunaj, podzemlje in grad. Prikazujejo se v tem zaporedju.

Želite prvi slišati novice o posodobitvah?
Želite biti na tekočem?
Dodajte me na Twitter: @pikipirs



Oglejte si nastavitve živega ozadja! Morda boste tam našli kaj zanimivega. Na primer možnost spreminjanja hitrosti animacije, ali onemogočenja ozadja sob, kar naredi animacijo temnejšo.

Privzeto je to živo ozadje v načinu "playback mode". Če ga nastavitev na "AI mode", porablja dosti energije zaradi umetne inteligence, ki ni enostavna. Dejstvo, da bo ekran vašega mobilnika več vklopljen, ker boste gledali ozadje, ne pomaga odpraviti te težave. smiley

Privzeto je to živo ozadje nastavljano na majhno prioriteto izvajanja. To je dobro, vendar ne, če vaš telefon izvaja zahtevna opravila. Torej - če se živo ozadje na vašem telefonu obnaša zelo čudno (počasi ali pa se Mario zatika), priporočam ogled menijev za porabo baterije, da najdete tisto zelo zahtevno opravilo.

In nazadnje, tako kot moje dosedanje delo, je tudi to živo ozadje podprto z donacijami. Če vam je torej všeč, mi kupite kakšno šalčko kave ali pa pico.

Naslednji video prikazuje, kako ozadje izgleda (zahvala iamdasht19-u iz youtube-a):


Za prenos ozadja kliknite na [[povezava na market ni več na voljo, ker je aplikacija bila odstranjena zaradi prijave kršenja avtorskih pravic s strani Nintenda]].



Spremembe:





Pogosto zastavljena vprašanja



Kakšna je razlika med načinoma "AI Mode" in "Playback Mode"?
Način Playback mode izkorišča vnaprej posnete igre, tako da Mariu ni potrebno razmišljati, ampak preprosto odigra eno od 1000 iger na način "playback". Način AI mode naredi Maria pametnega, tako da uporabi umetno inteligenco za dokončanje stopenj. Način AI mode uporablja VELIKO VEČ BATERIJE, prav tako pa morda ne deluje pravilno na starejših napravah, ki so počasnejše in imajo manj delovnega spomina.



To ozadje popije dosti energije. Kaj lahko storim?
To se dogaja zaradi Mariove umetne inteligence, ki je zelo zahtevna za mobilnik. Za izboljšanje situacije pojdite v nastavitve živega ozadja. Tam izklopite ozadje sob (course background) in zmanjšajte FPS.



Zakaj to živo ozadje potrebuje dostop do interneta?
Za prenos in prikaz oglasov. Prikazujejo se v nastavitvah.



Tega ozadja ne najdem na marketu. Kje je?
Če zgornja povezava in QR koda ne privedeta do ozadja, potem je vaš mobilnik najverjetneje nepodprt. Če ste prepričani, da podpira živa ozadja, lahko poskusite ročno prenesti APK datoteko iz strani na xda-developers in jo namestiti. Stran:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=710647 (potrebna registracija)



Ne morem prenesti APK datoteke iz zgornje povezave. Mobilnik izpiše: "Cannot download. The content is not supported on this phone". Kaj storiti?
Ne poskušajte prenesti datoteke z vašim mobilnikom! Privzeti brskalnik na Androidu ne podpira prenosa APK datotek. Poskusite tole:



Aplikacija se je namestila uspešno, ampak je ne najdem. Kako jo zaženem?
To ni aplikacija, ampak živo ozadje! Pojdite v "home screen" (pritisnite tipko s hiško), nato pritisnite tipko za meni, izberite Wallpaper -> Live wallpapers ter poiščite in izberite Mario Live Wallpaper.



To je tako kul! Kaj, če bi naredil temo te igre? Ali pa naredi še eno ozadje iz one igre? Kaj pa iz tiste igre?
To se najbrž ne bo zgodilo, saj me zadržujejo avtorske pravice, ki jih velika večina iger (vključno z igrami Super Mario) ima. Živo ozadje pred vami je zgrajeno iz brezplačnega in odprto-kodnega materiala (oglejte si About v nastavitvah živega ozadja).



To živo ozadje je super! Hvala! Kako lahko prispevam?
Na več načinov:
- 29. junij 2010 @ 13:54 - Ogledov: 29481 - Komentarjev: 1
Komentarji
Re: Živo ozadje z Mariom 0.94b za Android napisal lol.com

smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley smiley

20. januar 2011 @ 14:16
Komentirajte ta vnos (registracija ni potrebna)
Tega vnosa žal ni dovoljeno komentirati.